Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ateş’e Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisinden Plaket

DPÜ İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ateş, Katılım Genç Gelişim Programı’na katkılarından dolayı Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi tarafından plakete layık bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, DPÜ İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ateş'e plaket sundu.

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ile IFCap Building iş birliğinde düzenlenen Katılım Genç Gelişim Programı’nda eğitimci olarak yer alan Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ateş’e, plaketi Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan tarafından sunuldu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, Ziraat Katılım ve IFCap Building iş birliğinde düzenlenen Katılım Genç Gelişim Programı Projesi'nin ödül töreninde program kapsamında dereceye giren öğrencilere ve proje kapsamında eğitim veren akademisyenlere de Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan tarafından plaket verildi. İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcımız olan İslam Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ateş de Prof. Dr. Aşan'dan plaket alan eğitimciler arasında yer aldı.

İslami İlimler Fakültemizden yapılan açıklamada Dr. Öğr. Üyesi Ateş tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Ekim 2022, Perşembe / 845 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü islami ilimler fakültesi,