DPÜ’de Polis Şehitlerine Vefa Turnuvası Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu liderliğinde organize edilen ve 12 topluluğun katılım sağladığı Polis Şehitlerine Vefa Turnuvası başladı.

DPÜ'de 12 topluluğun katılım sağladığı Polis Şehitlerine Vefa Turnuvası başladı.

Turnuvayı rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, rektör yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer de izledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi halı sahasında başlayan futbol turnuvasının açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal gerçekleştirdi. Turnuvaya katılım sağlayan topluluklara teşekkür eden Prof. Dr. Uysal, "Şehitlerimize böylesi anlamlı bir organizasyonda vefa göstermeniz böyle güzel bir amaç için bir araya gelmeniz üniversitemiz için büyük bir gurur" dedi.

"YENİ ÖĞRETİM DÖNEMİNDE TOPLULUKLARIMIZI ORTAK ETKİNLİKLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ"

Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Uysal, "Yeni öğretim döneminde öğrenci topluluklarımızı bu şekilde güzel organizasyonlarda bir arada görmek istiyoruz. Öğrenci Konseyimizin bu konuda çalışması, topluluklarımızı bir araya getirmesini istiyoruz ve ortaklaşa düzenlenen bu etkinlikleri destekliyoruz" diyerek turnuvanın ilk maçı olan Kalite Gönüllüleri Topluluğu ile Fizik ve Astronomi Topluluğu karşılaşma maçının ilk düdüğünü çaldı.

20 Ekim Perşembe gününe kadar devam edecek turnuvaların final maçı ve kupa töreni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi halı sahasında gerçekleştirilecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Ekim 2022, Cuma / 748 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler