Genç Albaraka Programının İş Görüşmesi DPÜ’de Yapıldı

DPÜ KAMER’in paydaşı olduğu Albaraka Türk Bankasının Genç Albaraka Programı kapsamında düzenlenen iş görüşmesi Üniversitemizde gerçekleştirildi.

DPÜ'de Genç Albaraka programı için iş görüşmesi yapıldı.

Kariyer ve Mezun Merkezimizin (DPÜ KAMER) Ofisi'nde gerçekleşen iş görüşmesine Albaraka Türk'ün Kütahya Şube Müdürü Emre Örencik ile Perakende Portföy Yöneticisi Yasin Sarı ve DPÜ KAMER Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil katıldı. DPÜ KAMER'in paydaş kurumlarından biri olduğu ve 2 yıl boyunca Bankacılık Okulu şeklinde yürütülen projede adaylar bankacılık sektörü hakkında deneyim kazanmanın yanında öğrencilikleri süresince maaşlı bir çalışan olarak Albaraka Türk Ailesine katılma fırsatı bulacaklar.

DPÜ KAMER'den yapılan açıklamada grup mülakatı şeklinde gerçekleştirilen görüşme sonrası Genç Albaraka Programına kabul edilecek adayın, Albaraka Türk Genel Merkez'in yapacağı değerlendirme sonrası netleşeceği belirtilerek "DPÜ KAMER öğrencilerimizin kariyerlerine yön vermede paydaş kurumlarla iş birliğini sürdürecek" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Ekim 2022, Çarşamba / 843 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,