Altıntaş MYO Yeni Akademik Yıl Zafer Anıtı’nda Başladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için Açılış Dersi etkinliği, Kurtuluş Savaşımızın simge yapılarından Zafertepeçalköy’deki Zafer Anıtı’nda gerçekleştirildi.

DPÜ Altıntaş MYO öğrencileri için Açılış Dersi etkinliği yapıldı.

Meslek yüksekokulumuza bu sene kaydolan öğrencilerimizle birlikte, halen öğrenimine devam eden 2. sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen etkinliğe Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Etkinliğin Zafer Anıtı’nda gerçekleştirilen bölümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklâl Marşımız okundu ve protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Açılış Dersi’nin son bölümünde öğrencilerimize ikramlar  sunuldu.

ÖĞRENCİLERİMİZE BÖLGENİN ÖNEMİ AKTARILDI

Etkinliğin gezi bölümünde ise öğrencilerimiz ve MYO personelimiz Yüzbaşı Şekip Efendi Şehitliği, Büyük Aslıhanlar Şehitliği, Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı, Dumlupınar Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Dumlupınar Şehitliği’ni ziyaret ettiler. Kütahya İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapmakta olan tarih öğretmeni Abdullah Türk gezi grubuna rehberlik ederek öğrencilerimize bölgenin tarihi önemini ve önemli olaylarını anlattı.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzdan etkinlik sonrası yapılan açıklamada, “Açılış dersi programımıza katkılarından dolayı Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan ve Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’ye, öğrencilerimize bölgeyi tanıtan rehberimiz Abdullah Türk’e, programın organizasyonundan dolayı Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları’na teşekkür ederiz” denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Ekim 2022, Çarşamba / 565 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü altıntaş meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler