DPÜSEM’in Eğitimleri Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin (DPÜSEM) Üniversite - Sanayi iş birliği çalışmaları kapsamında KUTSO ile düzenlediği Kurumsallaşma eğitimi tamamlandı.

DPÜSEM ile KUTSO'nun ortaklaşa düzenlediği Kurumsallaşma eğitimi tamamlandı.

İki kurumun iş birliğinde 2022 yılında gerçekleştirilecek eğitimlerden ikincisi olan kurumsallaşma eğitimini DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Murat Öztürk verdi. Sunumunda kurumsallaşma konusunda güncel bilgi ve gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgiler veren Öğr. Gör. Dr. Öztürk işletmeler için tavsiyelerini paylaştı.

Gerçekleştirilen eğitim hakkında bilgi veren DPÜSEM Müdürü Bülent Gül, "KUTSO ile bu yıl içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız yedi eğitimden ikincisi KUTSO üyelerinin yüksek katılımı ve memnuniyeti gerçekleştirdik, KUTSO ile yaptığımız planlamada yıl sonuna kadar beş eğitimin daha merkezimiz tarafından gerçekleştirilecek. Önümüzdeki süreçte farklı kurum ve kuruluşlar ile yeni faaliyetlerin gerçekleştirilmesine yönelik çalışmalar DPÜSEM tarafından devam ediyor" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Eylül 2022, Pazartesi / 821 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpüsem,

Bu Kategorideki Diğer Haberler