DPÜ’de Uluslararası İlahiyat Disiplinleri Sempozyumu

DPÜ İslami İlimler Fakültesi, Ruh Sağlığı ve Din Uluslararası İlahiyat Disiplinleri Sempozyumu’nu çevrim içi olarak düzenledi.

DPÜ'nün düzenlediği Ruh Sağlığı ve Din Uluslararası İlahiyat Disiplinleri Sempozyumu sona erdi.

İslami İlimler Fakültemizin (DPÜ İİF) yönetiminde üç gün süren ve beşi yurt dışından olmak üzere 59 üniversiteden 69 bilim insanının ikisi Arapça olmak üzere 61 bildiri ile katılım gösterdiği çevrim içi etkinlik, sempozyumun Düzenleme Kurulu Başkanı olan akademisyenimiz Doç. Dr. Ömer Faruk Erdoğan ile Onursal Başkanlar DPÜ İİF Dekanı Prof. Dr. Ali Çelik ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın yer aldığı açılış programı ile başladı.

Sempozyumun açılış oturumunda şu açıklamalarda bulunuldu:

Üç güne yayılan ve eş zamanlı oturumlarla tamamlanan kongrede ruh sağlığı, din, felsefe, psikoloji, tarih, sanat, mantık, sosyoloji ve tasavvuf alanlarındaki güncel konular ve yeni gelişmeler hakkında önemli bilgiler verilen çok disiplinli sunumlar gerçekleştirildi.

Kongre, üçünü ve son gününde İslami İlimler Fakültemizin Fuaye Alanı'nda düzenlenen kapanış oturumu ile  sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Eylül 2022, Perşembe / 1642 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü islami ilimler fakültesi,