DPÜ ile LODER Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Lojistik Derneği (LODER) ile üniversitemiz ve dernek arasında YÖK mevzuatı çerçevesinde çok yönlü iş birliği sağlamak amacıyla protokol imzalandı.

DPÜ ile Lojistik Derneği (LODER) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza töreninde Üniversitemizi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Kara, Dr. Öğr. Üyesi Ali Çağrı Buran, LODER'i ise Lojistik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Kayıhan Turan temsil etti.

İş birliği protokolü ile DPÜ ve LODER arasında YÖK mevzuatı çerçevesinde çok yönlü iş birliği sağlamak ve tarafların bu amaç doğrultusunda ön lisans, lisans ve lisansüstü programlar ile sertifika programları geliştirebilmesi, ortak panel, sempozyum vb. etkinlikler düzenlenmesi, Ar-Ge çalışmaları ile kamu ve sosyal sorumluluk projeleri yürütülmesi amaçlandı.

Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın ve LODER adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş'ın imzaladığı protokolün ardından taraflar karşılıklı teşekkürlerini ve hayırlı olsun dileklerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Eylül 2022, Pazartesi / 1329 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler