DPÜ TUBİF’te Yaz Sıcaklarında Lezzetli ve Sağlıklı Beslenme Söyleşisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde, Yaz Sıcaklarında Lezzetli ve Sağlıklı Beslenme adlı çevrim içi söyleşi gerçekleştirildi.

DPÜ TUBİF, Yaz Sıcaklarında Lezzetli ve Sağlıklı Beslenme adlı söyleşi düzenledi.

Fakültemizin Gastronomi Sohbetleri dizisi kapsamında çevrim içi ortamda ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer'in yönetiminde gerçekleştirdiği söyleşide Ankara Medipol Üniversitesi akademisyenlerinden Uzm. Dyt. Büşra Açıkalın konuşmacı olarak yer aldı.

Açıkalın, yaz mevsiminde beslenme ile ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar, denize girmek gibi efor gerektiren yaz aktivitelerine yönelik beslenme önerileri, yaz aylarında gıdaların muhafaza edilmesi ve besin zehirlenmelerine karşı alınabilecek önlemler gibi sağlıklı beslenme hakkında bilgi verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Söyleşi Gençer'in, Açıkalın'a teşekkür etmesi ile son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Temmuz 2022, Cuma / 793 defa okundu.