Kütahya Tasarım Teknokent’te Firmalar İçin Kaynaşma Buluşması

Üniversitemizin paydaşı olduğu Kütahya Tasarım Teknokent’te yer alan firmalar, Kütahya Valisi Ali Çelik ve protokol üyelerinin katıldığı etkinlikte bir araya geldi.

Kütahya Tasarım Teknokent'teki firmalar düzenlenen etkinlik için bir araya geldi.

Teknokent binasında düzenlenen etkinliğe Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yenipazar, Hasan Öncel ve Hasan Özyaşar, Keramika İcra Kurulu Başkanı Emin Yüce, DPÜ İLTEM Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Tuncer, DPÜ ULMER Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Yunus Şişman ve birçok protokol üyesi katıldı.

Etkinliğin ilk bölümünde katılımcılara bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Ersan Öz, Teknokent'in ek binası için çıkılacak ihalenin ayrıntılarını ve teknokentin geleceğine ilişkin planları katılımcılarla paylaştı. Teknokent'in firmaları ve projeleriyle mevcut teknokent binasına sığamadığını kaydeden Prof. Dr. Öz, Sunumunu 'Güçlü Türkiyemiz ve Kütahya için teknoloji üretiyoruz' diyerek tamamladı.

Sunumun ardından teknokentin bahçesinde protokol üyelerinin de katıldığı mangal organizasyonu düzenlendi. Etkinlik kapsamında teknokentimizdeki farklı firmaların temsilcileri çalışmalarını protokol üyelerine aktarma ve meslektaşlarıyla kaynaşma olanağı buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Temmuz 2022, Cuma / 971 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler