Siber Vatan Programı İçin Sertifika Töreni

Zafer Kalkınma Ajansı (ZAFER) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) arasında 25 Mart 2022 tarihinde imzalanan protokolle hayata geçirilen Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı kapsamında Sızma Testi Eğitimini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

DPÜ'nün paydaşı olduğu Siber Vatan projesi için sertifika töreni düzenlendi.

ZAFER'de düzenlene törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Kariyer ve Mezun Merkezimizin Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, iki kurumun temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Siber Vatan Programının ilk aşamasında Beyaz Şapkalı Hacker ve Temel Linux, ikinci aşamada ise 40 saatlik Sızma Testi eğitimleri alan öğrencilerimiz, düzenlenen törenlerde ödüllerini protokol üyelerinden teslim aldı.

Üniversite düzeyindeki öğrencilerin eğitim ve yetenek geliştirme faaliyetleri uygulayarak siber güvenlik alanında kariyer planlamalarını teşvik etmek ve desteklemek amacıyla geliştirilen Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünün 2022-2023 Genç İstihdamı teması kapsamında hayatta geçirilmişti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Haziran 2022, Cuma / 1409 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler