DPÜ TUBİF Kütahya’nın Pınarları Bisiklet Festivali’nde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi (DPÜ TUBİF), Dünya Çevre Günü ve Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında Kütahya Valisi Ali Çelik’in de katılımıyla düzenlenen Kütahya’nın Pınarları Bisiklet Festivali’nin paydaşlarından biri oldu.

DPÜ TUBİF, Kütahya’nın Pınarları Bisiklet Festivali'nin paydaşı oldu.

100'ü aşkın profesyonel bisikletçinin, 160 kilometrelik parkurda 3 gün boyunca pedal çevirdiği ve Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, DPÜ TUBİF, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ve Tavşanlı Doğa Sporları Kulübünün ortaklaşa düzenlediği Kütahya’nın Pınarları Bisiklet Festivali, Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nden Kütahya Valisi Ali Çelik'in işaretiyle başladı. Festivale, Kütahya Valisi Ali Çelik'in yanı sıra Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, DPÜ TUBİF Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan ve ilçe protokolü katıldı.

Festivalde ayrıca 30 yamaç paraşütçüsü, Göbel Tepesi'nden Tavşanlı’ya atlayış gerçekleştirdi. Kütahya’nın önemli termal merkezlerinden olan Tavşanlı Göbel Tesisleri’nde konaklayan katılımcılar gündüz rotalarını tamamlarken yaşadıkları yorgunluğu gece düzenlenen etkinliklerle geçirdiler. Festivalde, protokol mensupları tarafından katılımcı sporculara teşekkür belgeleri takdim edildi.

DPÜ TUBİF'ten etkinliğe ilişkin yapılan yazılı açıklamada "Tavşanlı’nın bu ilk bisiklet festivalinde katılımcılar Tavşanlı’yı tanıtmaktan, bizler de bu festivalin paydaşı olmaktan mutluluk duyduk" ifadelerine yer verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Haziran 2022, Cuma / 1128 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler