Makine Mühendisliği Mezunlarımız 30. Yıl Anısına Buluştu

Mühendislik Fakültemizin Makine Mühendisliği Bölümünün eski ve yeni mezunları, üniversitemizin ve bölümümüzün kuruluşunun 30. yılında Evliya Çelebi Yerleşkemizde bir araya geldi.

DPÜ Makine Mühendisliği mezunları düzenlenen etkinlikte buluştu.

Geçmişten bugüne DPÜ Makine Mühendisliğinden mezun olan ve aralarında GÜROK Kiremit, Keramika, Altın Çini, İGSAŞ, Eti Gümüş, NG Kütahya Seramik, OYAK Renault, Ford Otosan ve Makine Mühendisleri Odasından temsilcilerin de yer aldığı 500’e yakın katılımcının katıldığı buluşma etkinliği, MF Fuaye Alanı’ndaki açılış kokteyli ile başladı. Millî Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Salman ve Mühendislik Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel'in konuşmalarıyla başlayan etkinlikte mezunlarla nostaljik bir ders gerçekleştirildi. 

2021-2022 öğretim yılında mezun olan Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerine rozet ve plaketlerin verildiği etkinlikte yeni mezunlarımıza iş olanaklarının sağlanması ve mesleki deneyim konularını da içeren Mesleğe Hoş Geldin toplantısı da gerçekleştirildi.

MESLEKTE 20 YILINI DOLDURANLARA PLAKET

Bedesten’de canlı müzik eşliğinde Gala Gecesi Yemeği ile süren etkinlikte meslekte yirmi yılını dolduran bölüm mezunlarına plaket sunuldu. 

Sunumların ardından katılımcılara bir konuşma yapan Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Köse, “Başta Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Oğuzhan Erbaş olmak üzere, Makine Mühendisliği Topluluğumuza, tüm emeği geçen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler kapsamında bu sene mezun olan öğrencilerimiz ile eski mezunlarımız bir araya gelme ve tanışma fırsatını da bulmuş oldu. Artık geleneksel hale gelen bu etkinlik kapsamında mezunlarımızla birlikte olmaktan, bölüme olan mensubiyeti, gelecek adına umudu ve coşkuyu birlikte yaşamaktan onur duyduk. Organizasyona destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal olmak üzere, üniversitemiz personeline, tüm kurum ve kuruluşlara, sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Haziran 2022, Perşembe / 1472 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler