YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan DPÜ’ye Ziyaret

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Kütahya Dumlupınar Üniversitesine ziyarette bulundu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, DPÜ'yü ziyaret etti.

ADIM Üniversiteleri toplantısı için Kütahya'da bulunan Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversitemize de ziyarette bulundu. Rektörlük makamındaki toplantıya Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, ADIM Üniversiteleri rektörleri ve rektör vekilleri, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık da katıldı. Toplantıda YÖK'ün yükseköğretim politikaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ilk sözü alan Prof. Dr. Kâzım Uysal, Prof. Dr. Özvar, Milletvekili Erenler ve tüm rektörleri selamladıktan sonra yerleşkemiz ve Üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda senato üyelerimizle de bir araya gelen Prof. Dr. Özvar burada üniversitelerin ve akademisyenlerin şehirlere sunduğu katkılar üzerine yürütülen bilimsel çalışmaları yakından takip ettiğini kaydederek senato üyelerinin üniversitelerin şehirlere sunduğu katkılara öncülük ettiğini belirtti.

Toplantının sonunda Rektörümüz, Üniversitemiz adına Prof. Dr. Erol Özvar'a çini vazo hediye etti. Prof. Dr. Özvar da Rektörümüze çini vazo sunarak teşekkür etti.

Törenin ardından Toplantı Salonumuz, ADIM Üniversiteleri Rektörler Toplantısı'na ev sahipliği yaptı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Haziran 2022, Cuma / 2082 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler