DPÜ Pazarlar MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu tarafından 2021-22 akademik yılı için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulunda mezuniyet etkinliği düzenlendi. 

MYO bahçesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunları için düzenlenen törene Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, MYO Müdürümüz Prof. Dr. Semra Durmuş Acer, protokol üyeleri, öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz adına bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Semra Durmuş Acer düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

15. mezuniyet yılını kutladığımız 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet töreninde sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz. Okulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği, Gıda Teknolojisi, Makine Resim Konstrüksiyon, İş Sağlığı ve İş Güvenliği programları ile eğitim hayatını devam ettiriyor.

Sevgili öğrenciler, çok değil bundan birkaç yıl önce geldiniz; Okulunuzu bitirip, diploma almaya hak kazandınız. Ne mutlu size ki, sizin için her türlü fedakarlığı gösteren ailenize beklediği diploma hediyesini başarıyla sunuyorsunuz. Tabi ki iş bu diplomayı almakla bitmiyor. Hedefinizi işinize hile karıştırmadan çalışmak ve başarı sağlamak olmalıdır. Şunu unutmayın ki, siz işinizi iyi yaparsanız her zaman başarılı olursunuz. Bizim temennimiz, öğrencilerimizi hayatları boyunca mutlu ve başarılı olmalarıdır. 

Belediye Başkanı Bilal Demirci ise konuşmasında "2021-2022 akademik yılında mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Tüm öğrencilerimize hayatları boyunca mutlu ve başarılar dilerim" dedi.

2021-22 döneminde Pazarlar MYO'yu birinci tamamlayan Gıda Teknolojisi programı mezunumuz Sedanur Kılıç, diplomasını Belediye Başkanı Bilal Demirci'den, ikinci olan Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı mezunumuz Rojda Polat diplomasını Prof. Dr. Semra Durmuş Acer'den, üçüncü olan İş Sağlığı ve Güvenliği programı mezunumuz Sinem Öztürk ise diplomasını Garnizon Komutanı Erdoğan Hanay'dan aldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Haziran 2022, Salı / 954 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler