Domaniç Hayme Ana MYO’dan Rengarenk Umutlar Projesi

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu tarafından Domaniç Devlet Ana Anaokulu’nda Rengarenk Umutlar projesini gerçekleştirdi.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu, Rengarenk Umutlar projesini hayata geçirdi.

Sosyal Güvenlik programının müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz Yüksel danışmanlığında yürütülen proje, öğrencilerimiz Rümeysa Biler, Sıla Kama, Nazar Akkuzu ve Ayşe Kaya'dan oluşan Rengarenk Umutlar proje grubu aracılığıyla Domaniç Devlet Ana Anaokulu’nda uygulandı.

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından birisi olan “Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam” ve “Nitelikli Eğitim” amaçlarıyla ilişkilendirilen ve “Minik Ellerle Eğlen ve Temizlen” sloganıyla yürütülen projeye Domaniç Devlet Ana Anaokulu, Domaniç İlçe Hastanesi ve Domaniç Belediye Başkanlığı da katkı sundu. Projede Domaniç Devlet Ana Anaokulu öğrencileri ile birlikte duvar boyama ve yüz boyama etkinliği yapılırken Domaniç İlçe Hastanesi Eğitim Hemşiresi Cansu Yücel miniklere el yıkama ve hijyen konusunda bilgi verdi.

Eğitim sonunda Rengarenk Umutlar proje ekibi ve proje danışmanı Doç. Dr. Filiz Yüksel, Domaniç Devlet Ana Anaokulu Müdürlüğüne, Domaniç Belediye Başkanlığına, Domaniç İlçe Hastanesi Başhekimliğine, Domaniç Devlet Ana Anaokulu Müdürü Mehmet Arif Kara'ya, Domaniç Devlet Ana Anaokulu öğretmenleri Hatice Yıldız, Tuğçe Şahin, Arzu Karaarslan, Muhammet Gürbüz’e ve Eğitim Hemşiresi Cansu Yücel’e iş birliği içinde faydalı bir etkinlik gerçekleştirildiği için teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2022, Çarşamba / 748 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler