Gaziantep Milletvekili Ali Şahin DPÜ’ye Konuk Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin, Proje Eğitim ve Kültür Topluluğumuzun Uluslararası İlişkiler ve Kariyer başlıklı söyleşisine konuşmacı olarak katıldı.

Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, DPÜ'nün konuğu oldu.

FEF Genç Ofis'te Proje Eğitim ve Kültür Topluluğumuz tarafından düzenlenen etkinliğe Ali Şahin'in yanı sıra Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, ve Eğitim Fakültemizin öğretim üyesi ve Proje Eğitim ve Kültür Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Uluslararası İlişkiler ve Kariyer başlıklı etkinlikte hayat hikayesini, üstlendiği sorumluluklar sırasında yaşadıklarını, Türkiye'nin uluslararası ilişkiler kapsamında faaliyetlerini ve yorumlarını aktaran Ali Şahin, aynı zamanda öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı. 

Çay eşliğinde gerçekleştirilen program teşekkür konuşmaları ile sona erdi.

Öte yandan Mv. Ali Şahin etkinlik öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ı makamında ziyaret ederek üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2022, Çarşamba / 1200 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler