Tavşanlı MYO’ya İspanya’dan Ziyaret

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümümüze, Erasmus kapsamında Tavşanlı’da bulunan İspanyol öğretmen Jordi Avidor tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

DPÜ Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümüne İspanya’dan gelen konuğu ağırladı.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Ulusal Ajans desteği ile Erasmus kapsamında İspanya’dan gelen öğretmen Jordi Avidon, Lise Müdürü Okay Torun ve Lise Bilişim Alan Şefi Remzi Yücel ile okulun bünyesinde eğitim öğretim yapan Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü’nü ziyaret etti. Okulumuzu ziyaret eden heyeti MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz Kaptan, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. M. Akif Kunt ile Dr. Öğr. Üyesi Haluk Güneş ve Öğr. Gör. Funda Erkmen Erdağ karşıladı.

Bölümün akademik ve eğitim müfredatları konusunda yapılan değerlendirmelerden sonra bölüm laboratuvarlarında yapılan uygulamalar incelenerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Bölüm Başkanı Doç. Dr. M. Akif Kunt gerçekleştirilen ziyaret hakkında memnuniyetlerini dile getirerek İspanya ve Türkiye’de otomotiv eğitimleri konusundaki benzerlikleri ortaya koymak, akademik bilgi alışverişi yapmak ve ilerleyen dönemlerde proje ortaklıkları yapma iyi niyetinin gösterilmesi bakımından çok faydalı bir ziyaret olduğunu dile getirerek misafir heyetine teşekkürlerini iletti.

Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz Kaptan ise, katkıları dolayısıyla Lise Müdürü Torun’a, ülkemizi ve okulumuzu ziyaretleri dolayısıyla da Jordi  Avidon’a teşekkürlerini ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2022, Cuma / 769 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler