Milletvekili Erbaş’tan DPÜ Tavşanlı MYO’ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve beraberindeki heyet, Tavşanlı Yerleşkemizde başta Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kütahya milletvekili Ahmet Erbaş ve beraberindeki heyet, Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Meslek yüksekokulumuzda Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik başkanlığındaki idarecilerimiz ve akademisyenlerimiz, Tavşanlı Şehit ve Gazileri Derneği yöneticileri ve şehit aileleri tarafından karşılanan Milletvekili Ahmet Erbaş'a Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Kütahya MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, Tavşanlı MHP İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, Türk Eğitim Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet Altınok, MHP Tavşanlı İlçe Yönetimi, Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanı Tahir Akçan ve Tavşanlı Pazarcılar Odası Başkanı Rıdvan Altay eşlik etti.

Prof. Dr. İsmet Çelik tarafından okulumuz hakkında bilgilendirilen ve yürütülen çalışmalar ve hedefler

Meslek yüksekokulumuzun bölümleri, öğrenci sayıları ve hedefleri hakkında bilgi alan Milletvekili Erbaş'a Müdür Çelik tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal adına ve meslek yüksekokulumuz adında çini plaket ve hediyeler sunuldu. Daha sonra Erbaş ve ziyaret heyeti Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu, Biyoyakıt Makineleri Ünitesi, Lavanta Bahçesi,15 Temmuz Şehitler Külliyesi ve yerleşke camisi ve Tavşanlı Şehitleri Cevizliği’ni ziyaret ettiler. Cevizlik alanında tüm şehitlerimiz anıldıktan sonra Erbaş, şehit ailelerinin taleplerini aldı.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle tamamlandı.

Tavşanlı MYO'dan yapılan açıklamada Milletvekili Ahmet Erbaş’a, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün’e, Kütahya MHP İl Başkanı Selçuk Alıç’a, Tavşanlı MHP İlçe Başkanı Barbaros Öztürk’e, Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet Altınok’a, MHP Tavşanlı İlçe Yönetimine, Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanı Tahir Akçan’a ve Tavşanlı Pazarcılar Odası Başkanı Rıdvan Altay’a, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Yöneticileri Yusuf Karaduman’a, Belkıs Alpaslan’a, Tahsin Aydoğdu ile ziyaretteki diğer tüm şehit ailelerine teşekkür edilirken Erbaş'ın yakını olan ve 4 Mart 2021 tarihinde şehit olan Korgeneral Osman Erbaş için de anma mesajı yayımlandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2022, Cuma / 779 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler