DPÜ Zafer Bilim ve Kültür Şenliğine Hazır

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı eş güdümünde düzenlenen Teknoloji Transfer Ofisi (DPÜ TTO) ve çeşitli sponsorların desteği ile 12-13 Mayıs tarihlerinde Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı Önünde gerçekleşecek olan Zafer Bilim ve Kültür Şenliği hazırlıkları tamamlandı.

DPÜ, 12 - 13 Mayıs tarihlerinde düzelenecek olan Zafer Bilim ve Kültür Şenliğine hazırlıkları tamamladı.

Şenlikte görev alan 40 öğrenci topluluğu, takımı ve grubu Fen Edebiyat Fakültesi Genç Ofis'te son toplantısını gerçekleştirdi. Şenlik Koordinatörlerinden Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Başkanı Abdülmuttalip Şahan, hem görev alan öğrencileri hem de toplantıya katılan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ı şenliğin temel hedeflerini, faaliyetlerini ve etkinlikleri hususunda bilgilendirdi.

"Büyük zaferin 100. yılında, üniversitemizin kuruluşunun 30. yılında topluluklarımızın farklılıklarına bakılmaksızın üreten ve değer katan atölyeler ile bir araya gelmesi, her topluluğa şenlikte etkin rol verilmesi, özellikle organizasyon sorumluluğunun öğrencilerle paylaşılması büyük bir değer kattı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza tüm desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diyen Şahan, programı okuduktan sonra sözü Rektörümüz Prof. Dr. Uysal'a bıraktı.

Öğrenci topluluklarının bu sorumluluğu paylaşmasından memnuniyet duyduğu belirtiren Rektör Uysal, "Özellikle pandemi sonrası böylesine kapsamlı bir etkinliği yapıyoruz. Sadece bir etkinlik değil, bilim ve kültürü de bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimize değer katacağına, özellikle kuruluş ve kurtuluş destanının yazıldığı bu topraklarda, 30. yılını dolduran üniversitemize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bugün burada öğrencilerimizin uyum ve iş birliğini görüyoruz, her birinin amaçları ve faaliyetleri farklı ama Zafer Bilim ve Kültür Şenliği'nde gayemiz aynı. Tüm öğrencilerime katkılarından ötürü teşekkür ediyorum" sözleriyle tüm öğrencileri ve Kütahya halkını Zafer Bilim ve Kültür Şenliğine davet etti.

Zafer Bilim ve Kültür Şenliği 12 - 13 Mayıs tarihlerinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşinde gerçekleştirilecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2022, Çarşamba / 1176 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler