DPÜ’de Zaferin 100. Yılında Akademik Teşvik Puanı En Yüksek 100 Bilim İnsanı Töreni

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 2021 yılında akademik teşvik kazanan akademik personellerimizden en çok puana sahip 100 akademisyenimizle Zaferin 100. Yılında Akademik Teşvik Puanı En Yüksek 100 Bilim İnsanı başlıklı çevrim içi toplantıda bir araya geldi.

DPÜ'de akadmik teşvik puanında ilk 100'e giren akademisyenlerimiz için toplantı düzenlendi.

Çevrim içi ortamda gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, dekanlarımız ile dereceye giren akademisyenlerimiz katıldı.

Akademik teşvik puanı en yüksek 100 akademisyenimizin yer aldığı listeye erişmek için tıklayınız.

Toplantıda akademisyenlerimize hitap eden Prof. Dr. Kâzım Uysal, düşüncelerini şöyle dile getirdi:

Değerli arkadaşlar hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Büyük Zaferin 100. Yılı. 100. yıl münasebetiyle birçok etkinlik yapıyoruz. Aynı zamanda üniversitemizin 30. kuruluş yılı. Bu yıl çok çok anlamlı ve önemli. Dumlupınar Zaferinin 100. Yılı sebebiyle akademik teşvikte ilk 100'e giren arkadaşlarımı bu anlamlı yılda tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah üniversitemize daha çok katkıları olmasını temenni ediyorum. Hayat çok kısa, hayatta bazı anlar var hiç unutulmaz. Bu 100 arkadaşımızın listeye girdikleri için hayatlarında unutamayacakları hatıra olacağını düşünüyorum. Üniversitemizi ve milletimizi daha ileriye götürme azmimiz devam etsin. Dumlupınar’da şehit olan tüm şehitlerimiz de bu tablodan haberdardır. Akademik teşvikte ilk 100’e giren arkadaşlarımızın isimlerini, rektörlük binasına ve bedesten binasına asacağız. Bir beraber oldukça güçlüyüz. El ele verdikçe üreteceğiz ve milletimiz refaha ulaşacak. Herkese hayırlı günler diliyorum.

Toplantı Rektörümüzün akademisyenlerimizin toplantıya ilişkin görüşlerini almasının ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Nisan 2022, Cuma / 1775 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler