DPÜ KUBFA’dan Fidan Dikim Etkinliği

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Risk Topluluğu iş birliği ile Orman Haftası kapsamında Evliya Çelebi Yerleşkemize fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ Risk Topluluğu tarafından Evliya Çelebi Yerleşkemiz Göl Evi civarı Kızıltepe bayırı mevkiine fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Fidan dikme etkinliğine KUBFA Dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaş, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personelleri, topluluk üyesi öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimiz, fakülte öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, etkinlik organizasyonda emeği geçen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personellerinden Niyazi Hakan Dinç, Emel Kahraman, Mustafa Aydın, Zeynep Arıdemir’e ve Risk Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç’a teşekkürlerini sundu.

Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Kayabaşı, topluluk öğrencileriyle birlikte 200 fidanı toprakla buluşturdu.

Etkinliğe katılanlara Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hediyeler takdim edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mart 2022, Perşembe / 1011 defa okundu.