DPÜ’de Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğunun liderliğinde, Toplum Gönüllüleri, Radyo ve Kalite Gönüllüleri topluluklarının paydaşlık ettiği Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ'de Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi etkinliği düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Mavi Salon'da gerçekleşen Kütahya Valiliği himayesinde Motivasyon Tırı ile farkındalık çalışmalarına imza atan Öğr. Gör. Kudret Armağan'ın konuşmacı olarak katıldığı programa çok sayıda öğrencinin yanı sıra akademik ve idari personellerimiz de katıldı.

Öğr. Gör. Armağan, konuşmasına Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Başkanı Abdülmuttalip Şahan tarafından katılımcılara ve paydaş olan topluluklara teşekkür ederek başladı. Renkli farkındalık çalışmalarına imza atan sunumuyla motivasyon ve stres yönetimine bilgilendirme ve oyunlar ile değinildi.

Eğlenceli anların yaşandığı programda Kütahya Valiliği desteği ile yürütülen Motivasyon Tırı projesine değinen Armağan, özellikle öğrencilerimize yönelik stresle baş etme tekniklerini aktardı. Programda ödüllü yarışmalar ve ikramlara yer verilirken program sonunda Armağan'a Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal tarafından hediye sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mart 2022, Cuma / 953 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler