DPÜ’de Vergilemeye Zarif Dokunuşlar Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ulvi Sandalcı’nın yaptığı, Prof. Dr. Ersan Öz ve Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel’in konuşmacı olarak katıldıkları Vergilemeye Zarif Dokunuşlar adlı konferans gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Vergilemeye Zarif Dokunuşlar adlı konferans düzenlendi. 

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2 Salonunda gerçekleştirilen konferansa, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Hazine Maliye Bakanlığı Vergi Konseyi Üyesi Prof. Dr. Ersan Öz ve Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Duran, Doç. Dr. Ulvi Sandalcı, Kütahya Defterdarlığı personelleri, üniversitemiz akademik ve idari personellerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci de katıldı.

Vergilendirmeye Zarif Dokunuşlar başlığıyla vergi haftasında, türk vergileme sistemini aktarıp, verginin önemine değinen konuşmacılar aynı zamanda uluslararası ölçekte vergilendirmeye de değindiler. 

Konferans hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mart 2022, Perşembe / 1122 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler