DPÜ İİBF’nin Paydaş Olduğu TUİÇ Kongresi Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve TUİÇ Akademi ortaklığıyla uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi disiplini ana dalları ve alt dallarını kapsayan Uluslararası TUİÇ Öğrenci Kongresi çevrim içi ortamda düzenlendi.

DPÜ ve TUİÇ Akademi ortaklığında hazırlanan TUİÇ Kongresi sona erdi.

Çevrim içi ortamda ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın katkılarıyla düzenlen kongreye, aralarında Türkiye ile birlikte İngiltere, Bosna Hersek, Almanya, Macaristan ve İtalya'nın da bulunduğu 18 ülkeden ve 36 farklı üniversiteden ulaşan 52 bildirinin yazarları ile katılımcı üniversitelerden akademisyenler yer aldı.

Kongrenin TUİÇ Akademi Genel Direktörü Burak Yalım moderatörlüğünde düzenlenen açılış oturumunda  DPÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hüsamettin İnaç ve kongre düzenleme koordinatörü Doç. Dr. Hakan Arıdemir yer aldı.

Üç gün süren kongrenin kapanış oturumuna ise üniversitemiz adına Doç. Dr. Hakan Arıdemir ve  Burak Yalım ve Kongre Başkanı Mustafa Burak Şener katılım gösterdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Mart 2022, Pazartesi / 1076 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler