DPÜ’de KPSS ve Daha Fazlası Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Öğretmen Esin Sarıkaya’nın sunumu ile KPSS ve Daha Fazlası Konferansı gerçekleştirdi.

DPÜ’de KPSS ve Daha Fazlası başlıklı konferans düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleşen etkinliğe konuşmacı Öğretmen Esin Sarıkaya’nın yanı sıra Eğitim Fakültemizin Dekan Yardımcısı ve Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Görev yaptığı okullardaki çalışmaları ve sosyal medyada öğrencileriyle birlikte yer aldığı eğitim videoları ile tanınan öğretmen Esin Sarıkaya, sunumunda özellikle bu yıl Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilerimizin katılım gösterdiği konferansta sınav kaygısı, hedef belirleme, etkili çalışma yöntemleri ile motivasyonun önemi hakkında bilgiler verdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2022, Cuma / 1214 defa okundu.