Rektörümüz Kendin Yap Atölyeleri Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilen Kütahya Kendin Yap Atölyelerinin proje sonuç değerlendirme toplantısında projenin paydaşları ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Kendin Yap Atölyeleri’nin proje sonuç değerlendirme toplantısına katıldı.

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüzün yanı sıra Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç, projenin koordinatörü olan İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz ve eğitim-öğretimden sorumlu şube müdürleri katıldı.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından bilgi ve teknolojinin öğrencilerimizle buluşturulması amacıyla yenilikçi bir bakış açısıyla kurgulanmış kapsamlı bir proje olan Yeni Nesil Eğitim Mali Destek toplantısı Programı (YENEP) kapsamında hayata geçirilen Kütahya Kendin Yap Atölyelerinin Proje Sonuç Değerlendirme Toplantısı, Müdür Hasan Başyiğit'in konuşmaları ile başladı. Toplantıda ayrıca proje yürütücüsü H. Fatih Parlar tarafından projenin başlangıcından sonuna kadar gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi verilen bir sunum gerçekleştirildi.

Genel Sekreter Veli Oğuz ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın konuşmaları ile sona eren toplantının ardından katılımcılar, Kütahya Kendin Yap Atölyeleri’ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile görüştü.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Ocak 2022, Perşembe / 944 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler