Pazarlar ve Şaphane’nin Kalkınmasına Teknokent Desteği

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile Kütahya Tasarım Teknokent’i bir araya getiren toplantılarda Pazarlar ve Şaphane ilçelerinin kalkınması için yapılacaklar masaya yatırıldı.

Kütahya Tasarım Teknokent’te Pazarlar ve Şaphane konuşuldu.

Şaphane Kaymakamı Burhanettin Yavaşi, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Pazarlar Kaymakamı Ferhat Gür ve Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci'nin heyet olarak Kütahya'ya yaptıkları ziyaretlere eşlik eden Kütahya Tasarım Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ile birlikte TKDK Kütahya İl Koordinatörü Ahmet Yazar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde yakında başvuruları başlayacak olan yerel kalkınmaya yönelik çalışmaları içeren LEADER programı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Teknokent'e geçen heyet, yaptığı çalışmalarla hızla gelişmekte olan Kütahya Tasarım Teknokent'le ortak projeler yapma konusunda Prof. Dr. Ersan Öz başkanlığındaki yönetim kurulu ile projelerin temel ilkeleri konusunda uzlaşıya vardı.

Kütahya Tasarım Teknokent'ten yapılan açıklamada, Teknokentin her iki ilçenin kalkınmaya dönük teknoloji projelerine destek vereceği bilgisi verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ocak 2022, Salı / 1231 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler