Rektörümüzden Öğrencilerimize Çorba İkramı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde devam eden final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal tarafından çorba ikram edildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal öğrencilerimize çorba ikramında bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesinde devam eden final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz, Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Genel Sekreter Vekilimiz Eyyüp Bilen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Murat Zengin'in çorba ikramıyla çalışmalarına kısa bir mola verdiler.

Öğrencilerimiz yapılan ikramdan dolayı Rektörümüze, Rektör Yardımcımıza, Genel Sekreter Vekilimize ve Daire Başkanlarımıza teşekkürlerini sundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ocak 2022, Salı / 1530 defa okundu.