Radyo Dumlupınar’dan Hisarcık MYO’da Canlı Yayın

Radyo Dumlupınar’ın sevilen programı Ziyadesiyle’nin canlı yayını, DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulunun ev sahipliğinde yapıldı.

Radyo Dumlupınar, DPÜ Hisarcık MYO'dan canlı yayın yaptı.

Eğitim Fakültemizin akademisyenlerinden Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz ile DPÜ Radyo Topluluğu Başkanı Bora Akar'ın hazırlayıp sunduğu Ziyadesiyle programı için meslek yüksekokulumuzun Mehmet Ali Tahtalı Amfisi'nde canlı yayın odası oluşturuldu.

99.1 frekansından Kütahya'ya, radyodumlupinar.com.tr adresinden de tüm dünyaya yapılan canlı yayına Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık MYO Müdürümüz Öğr.Gör. Burak Kavaslar, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve Hisarcık halkı katıldı.

Yaklaşık iki saat süren canlı yayında Türk halk müziğinden eserler katılımcılar tarafından hep birlikte seslendirildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Aralık 2021, Cuma / 1072 defa okundu.