DPÜ Öğrenci Topluluklarınından Eğitim Zirvesi Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğunun öncülüğünde ve Genç Yeşilay, Engelsiz Hayat, Kalite Gönüllüleri ve LÖSEV topluluklarımızın paydaşlık ettiği Eğitim Zirvesi etkinlik Kütahya Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

DPÜ'nün öğrenci topluluklarının düzenlediği Eğitim Zirvesi etkinliği tamamlandı.

Kütahya Gençlik Merkezi'nde Proje, Eğitim ve Kültür, Genç Yeşilay, Engelsiz Hayat, Kalite Gönüllüleri ve LÖSEV topluluklarımız tarafından düzenlenen ve Eğitim Fakültemizin Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ile Öğretmen Hulusi Çakır'ın konuşmacı olduğu zirveye akademik personelimizin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar da katıldı.

Zirvenin açılışını selamlama konuşmaları ile Proje Eğitim ve Kültür Topluluğu Başkan Yardımcısı Türkan Yıldız, Genç Yeşilay Topluluk Başkanı Abdülmuttalip Şahan ve Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit gerçekleştirdi. Zirvede önce 'Trol öğretmen' olarak da bilinen öğretmen Hulusi Çakır, 'Bir Öğretmenden Fazlası' başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Hulusi Çakır'ın ardından Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, 'Öğretmen ve İletişim' başlıklı konuşmasında katılımcıları bilgilendirdi.

Öğrenci topluluklarının kendilerini tanıttığı programda aynı zamanda çocuklara balon dağıtıldı ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Aralık 2021, Çarşamba / 1162 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler