DPÜ KGSMYO’dan Kütahya Porselen’e Nezaket Ziyareti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzun (KGSMYO) akademisyenleri Kütahya Porselen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve KGSMYO akademisyenlerimiz Kütahya Porselen'i ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, KGSMYO Müdürümüz Doç. Dr. Pınar Yazkaç, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Birnaz Er Cengiz ve Dr. Öğr. Üyesi Hale Ayyıldız ile Çini ve El Sanatları Bölümü akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Sezin Kara eşlik etti.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Prof. Dr. Kâzım Uysal, "NG Kurucu Müdürü Nafi Güral’a, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli'ye ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Gülden Güral'a ev sahipliklerinden dolayı şahsım ve üniversitem adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Görüşmede ayrıca Üniversite - Sanayi iş birliği çerçevesinde tasarım ve proje çalışmalarında ortak çalışmalara başlanmasına karar verildi. Ziyaret sonunda Öğr. Gör. Sezin Kara'nın özgün tasarım çalışmaları Gülsüm Güral Müzesi'ne hediye edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Aralık 2021, Çarşamba / 1373 defa okundu.