DPÜ’de YEDAM Günü Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Genç Yeşilay Topluluğumuzun katkılarıyla düzenlenen YEDAM Günü etkinliğinde başta tütün ürünleri olmak üzere farklı bağımlılıklar üzerine farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları yürütüldü.

DPÜ’de YEDAM Günü etkinliğinde bağımlılıklar üzerine farkındalık çalışması yapıldı.

Genç Yeşilay Topluluğumuz, Yeşilay Kütahya Şubesi ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tarafından Bedesten’de düzenlenen etkinliğe Kütahya Valisi Ali Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi, Yeşilay Kütahya Şubesi Başkanı ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, topluluk üyesi öğrencilerimiz ve YEDAM üyeleri katıldı.

Kurdukları sergiliklerde başta tütün ürünleri olmak üzere her türlü bağımlılıkla ilgili bilinçlendirme çalışması yapan Genç Yeşilay üyeleri, öğrencilerimizde farklı bağımlılık türlerine karşı farkındalık oluşturmak için çeşitli araçlarla bilgilendirme faaliyeti de yürüttü. Vali Ali Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve protokol üyeleri tarafından ziyaret edilen sergiliklerde topluluk üyelerimiz, çalışmaları kapsamında öğrencilerimizden aldıkları dönüşleri ve Dumansız Kampüs projesinin ayrıntılarını Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Koç’la da paylaştılar.

Daha sonra Bedesten önündeki alana gelen protokol, topluluk ve YEDAM üyeleri, Üniversitemizce de kabul edilerek uygulamaya konan Dumansız Kampüs projesi kapsamında tütün ürünlerinin kullanılmasının yasak olduğu alanlarda işaretlemeler yaptı. Vali Çelik ve protokol üyeleri, Genç Yeşilay Topluluğu üyesi öğrencilerimize ve YEDAM üyelerine hem Dumansız Kampüs projesi hem de YEDAM Günü etkinliğindeki çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Kasım 2021, Salı / 1089 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler