DPÜ TÖMER Dünya Çocuk Hakları Gününü Kutladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DPÜ TÖMER) öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuk haklarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Sevgi Yolu olarak da bilinen Cumhuriyet Caddesi’nde Kütahyalı çocuklarla bir araya geldi.

DPÜ TÖMER öğrencileri, Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Kütahyalı çocuklarla buluştu.

Cumhuriyet Caddesi'nde 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde düzenlenen etkinlikte DPÜ TÖMER ve öğrencilerimiz çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflediler. Bu kapsamda öğrencilerimiz tanışıp sohbet ettikleri çocuklara Türk bayrağı baskılı balon hediye ettiler. 

Etkinliğe ilişkin DPÜ TÖMER’den yapılan açıklamada geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza bütün milletlerle barış içinde yaşanabileceği düşüncesinin verilebilmesi için bu etkinliğin düzenlendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca ülkesi, milleti, dili farklı olsa da insanlığın ortak bir değer olduğu ve güler yüzün bütün kapıları açtığı ve gönülleri fethettiği anlayışına sahip çıkmanın DPÜ TÖMER’in öncelikli amaçları arasında olduğu vurgulandı.

Öğrencilerimiz, etkinliğin sonunda velilerle ve çocuklarla fotoğraf çekimi yaparak etkinliğe son verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Kasım 2021, Pazartesi / 844 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler