Çinikent Özel Eğitim Ortaokulundan Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Üniversitemizi ziyaret eden Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencilerinin okul dergisi için hazırladıkları soruları yanıtladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Çinikent Özel Eğitim Ortaokulundan gelen konuklarıyla buluştu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Okulu Müdürü Mustafa Çolak, Özel Eğitim Öğretmeni Esra Dönmez ve öğrenciler yer aldı. Prof. Dr. Kâzım Uysal, 6. sınıf öğrencilerinin okul dergisi için hazırladıkları soruları yanıtlarken üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Müdür Çolak, Prof. Dr. Uysal'ı Üniversitemizin kazandığı Engelsiz Üniversite ödüllerinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz de Çolak, Dönmez ve öğrencilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Ekim 2021, Pazartesi / 1273 defa okundu.