Altıntaş MYO Kitap Günlerine Katıldı

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulu, Altıntaş Kaymakamlığı, Altıntaş Belediyesi ve Altıntaş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Altıntaş Kitap, Eğitim, Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz, ilçedeki  kitap fuarına katıldı.

Altıntaş Belediyesi Düğün Salonu'nda 15 yayınevi ve 3.000 kitap ile düzenlenen kitap fuarına, Kütahya Valisi Ali Çelik, Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları'nın yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personelimiz katıldı.

İki gün süren ve çok sayıda kitapseverin ilgi gösterdiği fuarda Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Atilla Batur, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Çelik ve Altıntaş MYO öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Halit Çelik'in yazdıkları kitaplar da katılımcılarla buluştu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Ekim 2021, Pazartesi / 910 defa okundu.