Altıntaş MYO’dan Kan Bağışı Kampanyası

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu ile Kütahya Kızılay Kan Merkezi iş birliği ile Altıntaş MYO Kütüphanesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz ile Kütahya Kızılay Kan Merkezi iş birliği ile kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

MYO Kütüphanesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Altıntaş MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Erkan Çakır ve Öğr. Gör. Meryem Uslu, çok sayıda akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz de katıldı.

Kan bağışına ilişkin açıklama yapan Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, "Bugün meslek yüksekokulumuzda bulunan personeller ve öğrenciler ile birlikte kan bağışında bulunmaya geldik. Kan bağışında bulunan tüm öğrencilerime ve personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağlığı elveren herkesi kan bağışında bulunmaya ve hayat kurtarmaya davet ediyorum" dedi.

Bağışın ardından Kızılay Kan Merkezi yetkilileri öğrencilerimize, personelimize ve MYO yönetimimize teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Ekim 2021, Perşembe / 680 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,