DPÜ UZEM’den Uzaktan Öğretim Bilgilendirme Toplantısı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (DPÜ UZEM) tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda uzaktan öğretim yöntemi ile ders yürütecek olan öğretim elemanlarına ve üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

DPÜ Uzaktan Eğitim Merkezi akademik personellerimize yönelik öğretim bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çevrim içi olarak düzenlenen toplantıya Rektör yardımcımız Prof. Dr. Atilla Batur ve DPÜ UZEM personellerinin yanı sıra çok sayıda akademik personelimiz katıldı.

Açılış konuşmasında Üniversitemiz Senatosu tarafından uzaktan öğretime yönelik alınan kararlar hakkında ayrıntılı bilgi paylaşan Prof. Dr. Atilla Batur, akademik personellerimizden gelen uzaktan öğretimin uygulanmasına ilişkin soruları da cevaplandırdı. Prof. Dr. Batur'un konuşmasının ardından DPÜ UZEM personelleri tarafından akademik personellerimize Öğrenme Yönetim Sistemimizin ve sanal sınıf uygulamamızın kullanımı hakkında ayrıntılar ve ipuçları aktarıldı.

Üniversitemizin tüm birimlerden akademik personelin yoğun ilgi gösterdiği toplantı soru-cevap etkinliğinin ardından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın sağlık ve başarı içinde tamamlanması dilekleriyle tamamlandı. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Eylül 2021, Perşembe / 878 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler