Kütahya Valiliğinden Üniversitemize Teşekkür Mesajı

Kütahya Valiliği, AFAD’ın eşgüdümünde sürdürülen sel ve yangından etkilenen afet bölgelerine yardım kampanyasına, Üniversitesimizin 60 bin 270 TL nakdî yardımda bulunması sebebiyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Kütahya Valiliği sosyal medya hesabından Üniversitemize teşekkür mesajı yayınladı.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin afet bölgeleri için yürütülen yardım kampanyasına verdiği destekten dolayı Kütahya Valisi Ali Çelik'in teşekkür ettiği bildirildi.

Kütahya Valisi Ali Çelik yayınladığı mesajında, "Kütahya Dumlupınar Üniversitemiz, AFAD koordinasyonunda sürdürülen sel ve afet bölgelerine yardım kampanyasına 60 bin 270 TL nakdî yardımda bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a ve bütün üniversite personelimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Eylül 2021, Salı / 1134 defa okundu.