DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizin öğrencileri için tören düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemiz için düzenlenen törenle sürdü.

Tavşanlı Yerleşkemizde düzenlenen törene dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan ve Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan törende katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Ceylan, şunları söyledi:

Öncelikli olarak bu zor koşullarda dahi eğitim öğretimin aksamadan devam etmesi ve ortaya çıkabilecek olumsuzlukların hızlı bir şekilde bertaraf edilmesi için bütün desteğini bizlere sunan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal Hocamıza ve Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca Hocamıza teşekkürlerimi sunarak konuşmama başlamak istiyorum.

Sevgili gençler, eğitim hayatınızın bir dönüm noktasını burada birlikte yaşıyoruz. Unutmayın, her bir son, aslında yeni bir başlangıçtır. Bizler burada sizleri dört yıl boyunca bilimin ışığında harmanladık ve iş hayatına hazırladık. Bugün burada eğitim hayatınızın bir aşamasını daha sonlandırıyoruz ancak, bugünden sonra sizin için iş hayatında yeni bir dönem başlayacak ve biz hocalarınız olarak hayatınızın bundan sonraki aşamasında da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Konuşmaların ardından Fakültemizi birinci sırada bitiren Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencimiz Nazlı Sümeyra Akkuş katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından bölümlerini ilk üç sırada bitiren öğrencilerimiz sahneye davet edilerek elde ettikleri başarılar Üniversitemiz tarafından ödüllendirildi.

Törenin sonunda mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz şarkılar ve marşlar eşliğinde keplerini atarak mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER

Nazlı Sümeyra Akkuş

Ebru Kuzu

Ömer Can Özay

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Temmuz 2021, Cuma / 1418 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler