DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Mezuniyet Etkinliklerinin ikinci gününde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin öğrencileri için tören düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz için düzenlenen törenle sürdü.

Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen törene dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Eray Acar, Doç. Dr. Özer Özçelik, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Doç. Dr. Eray Acar, şunları söyledi:

Sağlık sorunları nedeniyle aramızda bulunamayan Sayın Dekanımız Prof.Dr. Cengiz Duran hocamızın selam ve tebriklerini iletmek istiyorum. Bugün burada, COVID-19 pandemisi koşulları altında mezuniyet törenimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu anlamlı günde bizlere katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz için şahsım ve tüm Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi adına hepinize teşekkür ediyor, törenimize hoş geldiniz diyorum.

Değerli mezunlarımız, yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamladınız. Bu zorlu sürecin özellikle son 2 yılı dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi nedeniyle okulunuzdan uzakta, online/uzaktan eğitim şeklinde geçmek durumunda kaldı. Her şeye rağmen bu zorlu süreci başarı ile atlattınız. Bugün her biriniz artık kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra, ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlu genç mezunlarsınız. İnanıyoruz ki, yapacağınız işlerde size verdiğimiz çağdaş ve en üst düzey bilgilerle, kısa zamanda kariyer basamaklarım hızla tırmanacak ve önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler, başarıdan başarıya koşarken Kütahya Dumlupınar Üniversitesini daha da yükseltecek ve bizleri onurlandıracaksınız.

Değerli velilerimizin bundan sonraki süreçte çocuklarına desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum ve kendilerinden bunu istirham ediyorum. Bugün Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak bu mutluluğu yaşarken arkasındaki en büyük destekçiler siz değerli velilerimizsiniz.

Değerli öğretim elemanlarımız, Bu şeref tablosunun en büyük mimarları sizlersiniz. Mezunlarımızın bundan sonraki zaman içinde yapacakları başarılı çalışmalar sizleri de onurlandıracaktır. Çabalarınız için sevgili mezunlarımız ve velileri adına hepinize şükranlarımı sunuyorum.

Bundan sonraki yolunuzu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın. Unutmayın ki, dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir ve ancak değer oluşturduğunuzda başarı sizi takip eder. Ayrıca şunu da unutmayınız, sizler “Hayat boyu Öğrenme” düsturu ile hareket ederek, sadece kendiniz ve aileniz için değil, ülkemiz ve insanlık için de bilgi, tecrübe ve birikimlerinizi hayırlı işlerde kullanarak başarılı olacaksınız. Bu konuda sizlere inancımız tamdır.

Son söz olarak sizlerden tek isteğimiz: Sizleri bugünlere kadar her türlü fedakârlığı göğüsleyerek yetiştiren ailenizi, ülkemizi ve üniversitenizi unutmamanızı talep ediyor, bundan sonraki hayatınızda hepinize üstün başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

Dekan Yardımcımızın konuşmalarının ardından Fakültemizi birinci sırada bitiren Kamu Yönetimi Bölümü öğrencimiz Hicran Beyaz katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından bölümlerini ilk üç sırada bitiren öğrencilerimiz sahneye davet edilerek elde ettikleri başarılar Üniversitemiz tarafından ödüllendirildi.

Törenin sonunda mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz şarkılar ve marşlar eşliğinde keplerini atarak mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

Fakültemizin bölümlerini ilk üç sırada bitiren öğrencileri şu şekilde sıralandı:

EKONOMETRİ BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Sevgi Kanat
Emrah Duran
Kasım Yelken

 

EKONOMETRİ (II. ÖĞRETİM) BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Elif Eyiip
Hatice Bilgiç
Hanife Derin Eroğlu

 

İKTİSAT​ BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Zümrüt Topçu
Gülser Çakar
Hamide Çakır

 

İKTİSAT (II. ÖĞRETİM) BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Onur Tursun
Elif Önder
Nurgül Ateşli

 

İŞLETME BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Barış Sevinç
Onur Bozdağ
Kaan Şanlı

 

İŞLETME (II. ÖĞRETİM)​ BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Eda Nur Çınar
Ayşe Mengütemür
Büşra Altuntaş

 

KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Emre Özmen
İbrahim Tolga Köse
Yağmur Turğut

 

KAMU YÖNETİMİ (II. ÖĞRETİM) BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Hicran Beyaz
Merve Aydoğmuş
Çilem Demirci

 

MALİYE​ BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Şule Kaya
Gamze Duman
Havva Tunç

 

MALİYE (II. ÖĞRETİM) BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Berk Gündüz
Berna Çelik
Gülcan Yıldırım

 

SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Beyza Can
Emrecan Durmaz
Muhammed Erler

 

SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (II. ÖĞRETİM)​ BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Niyazi Tekelioğlu
Can Samet Kurtuluş
Kerem Ahıskalı

 

ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Özgür Taş
Cihan Aba
Meryem Turgut

 

ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN (II. ÖĞRETİM) BÖLÜMÜNÜ İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Kübra Kaya
Tülay Gündoğdu
Zühra Eryiğit

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Temmuz 2021, Salı / 2652 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler