DPÜ 2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2020 yılı kalite çalışmalarını içeren Kurum İç Değerlendirme Raporu Prof. Dr. Kazım Uysal’a sunuldu.

Üniversitemizin 2020 yılı kalite çalışmalarını içeren Kurum İç Değerlendirme Raporu tamamlandı.

Raporun sunumu için Kalite Koordinatörümüz Doç. Dr. Özgür Saygın, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Akpolat, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Yüksel, Arş. Gör,. Dr. Mürsel Güler ve Arş. Gör. Dr. Işık Altunal Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’ı ziyaret etti.

Doç. Dr. Özgür Saygın ve beraberindeki heyet, 2020 yılı faaliyetlerini kapsayan ve ekleri ile 1000 sayfayı aşan, 760 kanıtın kullanıldığı raporu Rektörümüze sundu.

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Kâzım Uysal, Üniversitemizin kalite çalışmalarında önemli bir gelişim gerçekleştirdiğini belirterek kalite çalışmalarında özverili bir şekilde çalışan akademisyenlerimize teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Haziran 2021, Cuma / 1847 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,