DPÜ GSF’de Öğrenci Karma Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Hüseyin Ermumcu tarafından yürütülen Grafik Tasarıma Giriş dersi kapsamında, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi içerisinde uygulaması yapılan çalışmalardan oluşan Öğrenci Karma Sergisi’nin üçüncüsü çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Öğrenci Karma Sergisi’nin üçüncüsü, çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Sergide, Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden 65 öğrenciye ait, Metamorfoz ve Yorum çalışmalarından oluşan 116 adet tasarım yer aldı.

Sergiye ilişkin açıklamada bulunan Öğr. Gör. Hüseyin Ermumcu:

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim sürecinde sergimiz çevrimiçi gerçekleşti. Sergide 2.sınıfta yer alan 65 öğrenciye ait Metamorfoz ve Yorum çalışmalarından oluşan 116 adet tasarım yer almaktadır. Sergilerin, bundan sonraki süreçte pandeminin bitmesi umuduyla fiziki mekanlarda da gerçekleştirilmesini diliyorum dedi.

Sergiyi gezmek için tıklayınız.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Nisan 2021, Salı / 1304 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü, tubif,