Eğitim Fakültemizde Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Akademik Teşvik Ödül Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Eğitim Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Eğitim Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Eğitim Fakültemizde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Dr. Öğr. Üyesi Furkan Demir ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 16 akademisyeninin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Prof. Dr. Kürşad Yılmaz fakültemizdeki en yüksek puanı elde ettiler.

DEKANIMIZ VE REKTÖRÜMÜZDEN TEBRİK MESAJI

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi, fakültemizin 1999 yılında kurulduğunu ve bugün 6 bölümde 68 akademik ve 16 idari personel ile 2419 öğrenciye sahip olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Üniversite genelinde kendi puan türünde en yüksek puanla öğrenci alan fakülte olmamız sebebiyle duyduğum gururu bugün başarılı akademisyenlerimizi ödüllendirirken yine yaşıyorum. Fakültemizde hizmet veren tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyor başarılı çalışmalarla akademik teşvik almaya hak kazanan hocalarımızı tebrik ediyorum.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek, ”Yıl boyunca yaptığınız akademik çalışmalarınızla elde ettiğiniz başarıdan dolayı önce şahsım sonra üniversitem adına sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMSİYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

• Prof. Dr. Aytunga Oğuz
  • Prof. Dr. Kürşad Yılmaz
  • Doç. Dr. Volkan Gülüm
  • Doç. Dr. Ali Faruk Yaylacı
  • Dr. Öğr. Üyesi Çınar Kaya
  • Prof. Dr. Baykal Biçer
  • Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal
  • Dr. Öğr. Üyesi Hafize Er Türküresin
  • Prof. Dr. İrfan Terzi
  • Prof. Dr. Hüseyin Çavdar
  • Doç. Dr. Ekrem Çiçek
  • Doç. Dr. M. Menderes Alyörük
  • Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Zorlu
  • Dr. Öğr. Üyesi Funda Erdoğdu
  • Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Özden
  • Dr. Öğr. Üyesi Murat Bartan

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2021, Cuma / 1124 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü eğitim fakültesi,