KUBFA’da Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Akademik Teşvik Ödül Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemizde (DPÜ KUBFA) düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Nasıf Özkan ile Doç. Dr. Tansel Çetinoğlu ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 9 akademisyeninin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Doç. Dr. Fulya Mısırdalı Yangil fakültemizdeki en yüksek puanı elde etti.

PROF. DR. KAYABAŞI: ARKADAŞLARIMIN BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLİYORUM

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, fakültemizin 2019 yılında kurulduğunu ve bugün üç bölümde 22 akademik ve 9 idari personel ile 1617 öğrenciye sahip olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Akademik teşvik alan akademisyenlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak akademik anlamda verimli geçirdiğimiz 2020 yılındaki başarımızın gelecek yıllarda artacağına inanıyor ve tüm akademik personelimizin akademik teşvik ödülü almasını temenni ediyorum.

PROF. DR. UYSAL: KUBFA’NIN PERFORMANSININ GELECEKTE DAHA DA ARTACAĞINA EMİNİM

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi:

Dinamik ve genç bir fakülte olan Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemizin bilimsel ve akademik faaliyetleri ile üniversitemize sağladığı katkılardan dolayı memnuniyet duyuyorum. Önümüzdeki yıllarda fakültemizin performansının artarak devam edeceğine inanıyorum. Akademik teşvik ödülü almaya hak kazanan akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. 

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMİSYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

  • Prof. Dr. Sibel Çelik
  • Prof. Dr. Yasemin Deniz Koç
  • Prof. Dr. Selçuk Yalçın
  • Doç. Dr. Nasıf Özkan
  • Doç. Dr. Ayşen Altun Ada
  • Doç. Dr. Fulya Mısırdalı Yangil
  • Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Akpolat
  • Dr. Öğr. Üyesi Kudbettin Şeker
  • Arş. Gör. Dr. Fatma Demirağ

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2021, Cuma / 1483 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya uygulamalı bilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler