Fen Edebiyat Fakültesinde Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Akademik Teşvik Ödül Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Fen Edebiyat Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Fen Edebiyat Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Fen Edebiyat Fakültemizde (DPÜ FEF) düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, dekan yardımcılarımız, bölüm başkanlarımız ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 33 akademisyeninin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Prof. Dr. Zafer Üstündağ ve Doç. Dr. Fatih Şen fakültemizdeki en yüksek puanı elde ettiler.

PROF. DR. KASIMOĞULLARI: DPÜ’NÜN AKADEMİK TEŞVİK PUANINA CİDDİ ORANDA KATKI YAPMAKTAN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, fakültemizin 1992 yılında kurulduğunu ve bugün 11 bölümde 133 akademik ve 26 idari personel ile 4605 öğrenciye sahip olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Akademik Teşvik Ödülü alan tüm personelimizi tebrik ediyor şahsım ve Fakültem adına başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Üniversitemizin en eski fakültelerinden biri olan Fen Edebiyat Fakültesi olarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin akademik teşvik puanına ciddi oranda katkıda bulunduk ve bundan memnuniyet duyuyoruz.

PROF. DR. UYSAL: FEF’İ ÜNİVERSİTEMİZE VE BİLİME SUNDUĞU KATKILARDAN DOLAYI KUTLUYORUM

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi.

Üniversitemize ve Bilim Dünyamıza katkılarınızdan dolayı tebrik eder, şahsım ve Üniversitemiz adına başarılarınızın devamını dilerim dedi.

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMSİYENLERİMİZ
Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

• Prof. Dr. Kazım Uysal
  • Arş. Gör. Semra Kaygısız
  • Arş. Gör. Emrah Okur
  • Arş. Gör. Mustafa Biçer

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2021, Cuma / 1079 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü fen edebiyat fakültesi,