İslami İlimler Fakültemizde Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Akademik Teşvik Ödül Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından İslami İlimler Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ İslami İlimler Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda İslami İlimler Fakültemizde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Dekanımız Prof. Dr. Ali Çelik ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 7 akademisyenin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Doç. Dr. Ahmet Türkan fakültemizdeki en yüksek puanı elde etti. 

PROF. DR. ÇELİK: FAKÜLTE OLARAK 2020'DE ÖNEMLİ FAALİYETLERDE BULUNDUK

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Ali Çelik, fakültemizin 2012 yılında kurulduğunu ve bugün üç bölümde 47 akademik ve 14 idari personel ile 1274 öğrenciye sahip olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle akademik teşvik almaya hak kazanan hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda Fakültemiz mensubu değerli hocalarımızın akademik teşvik kapsamında değerlendirmeye girmese de paydaş kurumlar ve toplum nezdinde önemli bir karşılığı olan vaaz-irşad, seminer, konferans, panel, dergi yayını gibi etkinliklerle 2020 yılı içerisinde önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirtmek isterim. Bu vesileyle Fakültemizin akademik ve toplumsal faaliyetlerine katkı sunan tüm öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum.

PROF. DR. GÖÇMEZ: FAKÜLTEMİZİN GÖSTERDİĞİ ÖZENE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi:

İslami İlimler Fakültemizden gelen tüm dosyaların sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde hazırlanmış olduğu gördük. Akademik teşvik dosyalarının hazırlanması ve kurula sunulması aşamasında İslami İlimler Fakültesi hocalarımızın gösterdiği özen ve titizlik sebebiyle teşekkür ediyorum. Fakültemiz akademisyenlerinin akademik çalışmalarındaki başarılarının devamını diliyorum.

PROF. DR. UYSAL: FAKÜLTEMİZİN TOPLUMA YÖNELİK FAALİYETLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi:

Akademik Teşvik kazanan akademisyenlerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Dekanımız Prof. Dr. Ali Çelik’in de belirttiği üzere İslami İlimler Fakültemiz geçtiğimiz yıl içerisinde son derece önemli çalışmalar gerçekleştirdiler. Özellikle topluma yönelik faaliyetler ve fakülte bünyesinde çıkarılmış olan Hikemiyât ile Lisânü’l-Vahy dergilerinin çok önemli hizmetler olduğunu düşünüyorum. Bu çalışmalarda yer alan hocalarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. 

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMİSYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

  • Doç. Dr. Ahmet Türkan
  • Doç. Dr. Ömer Faruk Erdoğan
  • Dr. Öğr. Üyesi Kasım Kocaman
  • Dr. Öğr. Üyesi Ergin Ögcem
  • Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Söylev
  • Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ateş
  • Öğr. Gör. Dr. Abdullah Çakır

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Şubat 2021, Perşembe / 1246 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü islami ilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler