Güzel Sanatlar Fakültemizde Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Akademik Teşvik Ödül Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Güzel Sanatlar Fakültemizde sıralamaya giren akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Güzel Sanatlar Fakültemizde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Haldun Şekerci ile Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin Kılıçkaya ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 7 akademisyeninin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Prof. Dr. Levent Mercin, hem fakültemizde hem de üniversite genelinde en yüksek puanı elde etti.

PROF. DR. MERCİN: DPÜ’NİN AKADEMİK TEŞVİK PUANINA KATKI YAPMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, fakültemizin 2000 yılında kurulduğunu ve bugün altı bölümde 40 akademik ve 17 idari personel ile 1297 öğrenciye sahip olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Üniversitemizin Akademik Teşvik puanına katkı yapmaktan dolayı mutluyuz. Daha çok akademisyenimizin bu alandaki çalışmalarına destek olmak için faaliyetlerimiz devam edecek. Sıralamaya giren akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

PROF. DR. UYSAL: FAKÜLTEMİZ ÜNİVERSİTEMİZİ HER ALANDA TEMSİL ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi.

Güzel Sanatlar Fakültemiz, Üniversitemizin görünen yüzü ve medarı iftarı olarak pek çok alanda bizi temsil etmektedir. Akademik teşvik alan akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve önümüzdeki yıllarda bu başarının artarak devamını diliyorum.

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMSİYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

  • Prof. Dr. Levent Mercin
  • Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin Kılıçkaya
  • Doç. Oya Aşan Yüksel
  • Dr. Öğr. Üyesi Serpil Akdağlı
  • Öğr. Gör. Dr. Ali Aycan Gürbüz
  • Öğr. Gör. Erdoğan Dizdar
  • Öğr. Gör. Elif Dokur

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Şubat 2021, Perşembe / 1357 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler