Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizde Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Akademik Teşvik Ödül Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ndeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca ile fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. Altı öğretim üyesinden üçünün akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Dr. Öğr. Üyesi Serdar Eren Fakültemizdeki en yüksek puanı elde etti.

PROF. DR. AĞCA: GELECEK YIL DAHA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEYECEĞİZ

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca, 2019'da kurulan fakültemizin 13 akademik ve 18 idari personelle çalışmalarını sürdürdüğünü ve bugün 307 öğrenciye sahip olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Öğrencileri olan iki bölümü ve gelecek dönem açılması planlanan bir bölümüyle Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin öğretim üyelerinin yarısı akademik teşvik almaya hak kazanmıştır. İnşallah bu oranı gelecek yıl %100’e yükselterek genç fakültemizin ne kadar dinamik olduğunu da kanıtlamak amacındayız. Akademik teşvik kazanan akademisyenlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

PROF. DR. UYSAL: BAŞARININ YOLU BİRLİKTEN GEÇİYOR

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi:

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak uyumlu ve güçlü bir ekipsiniz. İnşallah Tavşanlı’ya ve Üniversitemize çok şeyler katacaksınız, buna inanıyoruz. Gelecek sene bu liste daha da artar diye ümit ediyoruz. Biz beraber olursak uyum içerisinde çalışırsak başarılı oluruz ve bunu da başaracağız çünkü Milletimiz adına çalışıyoruz. Başarının yolu birlikten geçiyor. Amacımız hedefimiz aynı, bu kutsal amaç ve hedef doğrultusunda çalışacağız.

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMİSYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

• Doç. Dr. Uğur Ceylan
  • Dr. Öğr. Üyesi Serdar Eren
  • Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Şubat 2021, Çarşamba / 470 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Akademik Teşvik,