Mimarlık Fakültemizde Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Akademik Teşvik Ödül Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Mimarlık Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Mimarlık Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Mimarlık Fakültemizde düzenlenen törene Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Dekanımız Prof. Dr. Osman Şan, dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın ve Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 

PROF. DR. ŞAN: TEŞVİK ALAN AKADEMİSYEN SAYIMIZIN ARTMASINI DİLİYORUM

Törende açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Osman Şan, 2012 yılında kurulan Fakültemizin İç Mimarlık bölümünün 8 akademik ve 1 idari personelle eğitim hayatını sürdürdüğünü ve fakültemizin 423 öğrencisi olduğunu anımsatarak başlattığı konuşmasında akademik personelinin 2020 yılında yapmış oldukları bilimsel faaliyetlerden bahsetti ve akademik teşvik ödülünü almaya hak kazanan Doç. Dr. Arif Gök’ü tebrik etti. 

Prof. Dr. Şan, konuşmasının devamında diğer akademik personelin de önümüzdeki yıllarda akademik teşvik ödülü alması konusunda temennide bulunduğunu ifade etti.

PROF. DR. UYSAL: MİMARLIK FAKÜLTEMİZİN PERFORMANSININ ARTACAĞINA İNANIYORUM

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Akademik teşvik ödülü almaya hak kazanan Doç. Dr. Arif Gök Hocamızı tebrik ediyorum. Genç bir fakülte olan Mimarlık Fakültemizin ilerleyen yıllarda bilimsel ve akademik performansının artarak çoğalacağına inanıyorum. Fakültemizde yer alan tüm akademisyenlerin de fakültemize her alanda sunduğu katkının artarak sürmesini diliyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Şubat 2021, Çarşamba / 1007 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü mimarlık fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler