Mühendislik Fakültemizde Akademik Yükseltme Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde görev yapan öğretim üyelerimiz için akademik yükseltme töreni gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültemizde akademik yükseltme töreni düzenlendi.

Fakültemizin Fuaye Alanı'nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İ. Göktay Ediz ve akademik yükseltmeye hak kazanan öğretim üyelerimiz katıldı.

Törende konuşan Dekanımız Prof. Dr. İ. Göktay Ediz, akademik yükseltmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ise akademik kadroları hak sahiplerine vermeyi sürdürdüklerini söyleyerek akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi kutladı.

Törende, profesör unvanına yükselen öğretim üyelerimiz Alpaslan Duysak, Celal Yaşar, Şafak Kırış, Serkan Akkiraz, Oktay Şahbaz, Güray Kaya ve Mustafa Tuncer'e, doçent unvanına yükselen öğretim üyemiz Hilmi Yurdakul'a ve Dr. Öğr. Üyesi unvanına yükselen öğretim üyelerimiz Soydan Serttaş, Gürcan Yavuz ve Ağah Ayğahoğlu'na cübbeleri Rektörümüz tarafından giydirildi ve öğretim üyelerimize günün anısına hediyeleri sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Aralık 2020, Çarşamba / 1953 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, tusaş,

Bu Kategorideki Diğer Haberler